5 Tips Voor Het Maken Van Een Homegym

Gepubliceerd jul. 07, 22
6 min read

Cardio & Home Gym - Sport & Outdoor

Om spiermassa op te bouwen en sterker te worden heb je gewichten nodig. Je wil je lichaam immers uitdagen om sterker te worden. Daarom is een halterstang met schijven essentieel bij een homegym bouwen. Met zo’n barbell kun je eigenlijk je gehele lichaam trainen. Online Sports Winkel, Koop Uitrusting En Accessoires. Let wel goed op de afmeting van de stang en de diameter van de stang.

Fitwinkel - Fitnessapparatuur, Fitnessartikelen - GORILLASPORTSHome Gym Extra - Iedereen Fit En Gezond - gorillasports.nl

Zorg ervoor dat je voldoende halterschijven of bumperplates haalt voor jouw thuisgym. Als je sterker wil worden moet je je spieren blijven uitdagen, door de gewichten waar je mee traint steeds te verhogen. Maar overdrijf niet, het is zonde om veel geld uit te geven aan schijven die je uiteindelijk toch niet gebruikt - Alles Voor Jouw Homegym op maat.

Gorilla Sports Sportschool Vloer Beschermingsmatten - gorillasports.nlOverzicht Met De Beste Fitness Websites - Gorillasports

Je hebt dan meer kwaliteit en kunt zwaar trainen zonder dat het bankje gaat wiebelen. Met een setje dumbbells kun je net op een andere manier trainen dan wanneer je alleen een halterstang gebruikt. Omdat je beide armen afzonderlijk gebruikt moet je jezelf in balans houden. Hierdoor stimuleer je ook de kleine stabiliserende spiertjes in de buurt van de grote spiergroepen.

Welke Sport Past Het Beste Bij Jou?

Om ruimte en geld te besparen kun je het best een set dumbbells kopen met verstelbaar gewicht. Je kunt dan zelf de schijfjes op de stang draaien om het gewicht in te stellen. Dit is praktischer en goedkoper dan het aanschaffen van veel verschillende dumbbells in verschillende gewichten. Een van de goedkoopste materialen voor jouw thuisgym is een fitnessmatje.

Sit-ups doen op een harde vloer is niet prettig én slecht voor je rug. Onderschat daarom zeker niet het gemak van een fitnessmatje of yogamat bij het thuis trainen. Met weerstandsbanden of elastieken kun je lichaamsgewichtoefeningen zwaarder maken. Denk bijvoorbeeld aan het opdrukken, maar ook aan oefeningen voor je billen zoals de Hip Thrust.

Vind je optrekken moeilijk? Oefen dan eerst met behulp van een elastiek ter ondersteuning. Met de hierboven genoemde fitness materialen kun je een homegym bouwen waarin jij heerlijk kunt trainen. Maar een beetje extra aankleding is natuurlijk wel leuk. Waar moet je dan aan denken? Nou als eerst een goede spiegel, waarin je kunt controleren of je een oefening wel goed uitvoert.

Dumbbells

Verder is een goede muziekbox geen overbodige luxe in jouw homegym. Opzwepende deuntjes motiveren je om nog harder te trainen. Verder kun je het aanschaffen van een cardio-apparaat overwegen. Een hometrainer, crosstrainer of loopband kun je gebruiken om aan je uithoudingsvermogen te werken en meer vet te verbranden. Echter vinden wij dit niet noodzakelijk bij het bouwen van een homegym.

Fitness- En Thuis Apparatuur - Gorillasports30mm Halterschijven - gorillasports.nl

De dumbbell voor krachttraining Wil jij je spieren beter trainen? Dan zijn oefeningen met dumbbells echt een must. Dumbbells zijn kleine gewichten, één voor elke hand - Krachtstation of Homegym kopen? Check de top 10!. Met deze gewichten kun je diverse oefeningen doen om kracht op te bouwen in verschillende spieren, zoals de armen, schouders en rug. Je kunt een dumbbell kopen met een vast gewicht of met gewichten die je kunt wisselen.

Een kleine ruimte om oefeningen te kunnen doen is dan voldoende (Fitness- en thuis apparatuur). Koop daarom jouw dumbbell en ga zelf thuis aan de slag! Versterk verschillende spieren met de dumbbell Het gebruik van de dumbbell is voornamelijk om de spieren krachtiger te maken. Welke spieren je traint heb je helemaal zelf in de hand.

Alles Voor Jouw Homegym Op Maat

Maar ook de spieren in de rug en zelfs de benen kun je met de dumbbell versterken. Door de veelzijdigheid van de oefeningen is een workout nooit saai. Volg een standaard schema met verschillende oefeningen of stel zelf een persoonlijk schema samen. Welk gewicht je kiest voor op de dumbbell is afhankelijk van de workout die je graag wilt doen (Fitnesstoestellen kopen & fitnessartikelen voor thuis).

Voor de beginnende vrouw adviseren we een gewicht tussen de 0,5 en 5 kg. Voor de mannen is een gewicht tussen de 5 en 10 kg een mooie start. Wanneer je meer ervaring hebt, kun je gemakkelijk de dumbbell verzwaren. Dumbbell kopen bij Fitnessgeeks Ben je op zoek naar een praktische manier om je spieren te versterken met dumbbels? Een dumbbell bestellen is een ideale manier om thuis aan de slag te gaan.

Je hebt keuze uit hexagon, ronde, en vierkante dumbbels. Heb je een specifieke wens voor het type materiaal van de dumbbel? Ons dumbbel assortiment bestaat uit chrome, vinyl, gietijzeren en rubberen materialen. Bij Fitnessgeeks weet je zeker dat je voldoende keuze heeft. Sport & Fitness. En met onze passie voor fitness en jarenlange ervaring geven we je graag persoonlijk advies.

Halterschijven 50mm

Terug Naar Sportschool Of Thuis Blijven Sporten - GorillasportsSports Winkels - GORILLASPORTS

Een dumbbell bestellen bij Fitnessgeeks kan daardoor met een gerust hart, zodat jij je geheel kunt richten op je workouts.

Een home gym maken zorgt ervoor dat een sportschool overbodig wordt. Vooral nu met de corona crisis is dit een super goede investering. Ik vertel jou welk fitness spullen jij nodig hebt voor het maken van een home gym en waar je allemaal rekening mee wilt houden. Je hoeft niet per se een grote ruimte te hebben. 8kg kettlebell.

De kans op een tweede golf is waarschijnlijk. Vooral als we verder naar de toekomst kijken. Het is daarom handig om tijdelijk op zoek te gaan naar andere mogelijkheden om je workouts door te zetten. Ook wanneer er een nieuwe crisis uitbreekt. Thuis trainen met lichaamsgewichtsoefeningen, weerstandsbanden en heel hoog in herhalingen gaan is voor de meeste mensen een motivatie killer.

Fitness & Sport - Alles Voor Jouw Homegym

Als we het favoriete materiaal uit de sportschool willen imiteren, zullen we een stapje verder moeten gaan. We hebben ijzer nodig! Verstelbare dumbbells Losse gewichten zijn favoriet. Dumbbells zijn een van de meest veilige, vriendelijke en leuke opties om je trainingen uitdagend te maken. Fitnessmerken - de grootste online fitnesswinkel. Een nadeel is dat je waarschijnlijk geen ruimte hebt om een dumbbell rack te plaatsen met dumbbells van 2 t/m 40kg.

Het alternatief is een verstelbare (olympische) dumbbellstang. Hier kun je zelf bepalen hoeveel gewicht je er op laadt. Fitness Krachtstation. Als het van goede kwaliteit is kun je deze zwaar laden. In het begin voelt het anders dan een niet verstelbare dumbbell, maar je zult snel gewend raken! Waar je op wilt letten met het aanschaffen van een verstelbare dumbbellstang Dat de schijven en de halterstang qua diameter overeenkomen.

De halterstang lang genoeg is om er voldoende schijven op te laden. De halterschijven die je bestelt niet te dik zijn. Hoe dikker ze zijn, hoe minder schijven je op de halterstang kan laden. Rubberen halterschijven maken minder geluid dan gietijzeren halterschijven. Halterschijven boven de 5kg zijn meestal groter in omvang (Sport & Fitness).

Terug Naar Sportschool Of Thuis Blijven Sporten

Stevige sluitingen of collars. Je wilt niet dat de sluitingen gedurende de set los komen te zitten. Oppassen met olympische veersluitingen. Doordat ze uitsteken, kan dit een belemmering zijn tijdens de oefening die je doet. Dikke ringsluitingen of collars daarentegen nemen extra ruimte in beslag - dumbbells. Een rubberen mat voor de demping, ondergrond en om de levensduur van je materiaal te verhogen.
fitness apparaten krachttraining

dumbbells kopen

sportschool

De 30mm varianten zijn in verhouding het goedkoopst. de meeste verstelbare dumbbells zijn, i - fitness apparatuur. v.m. schaarste, momenteel uitverkocht. Het is dus handig om alvast een reservering te plaatsen om dit toe te eigenen. Een halterstang Dumbbells bieden in het algemeen meer mogelijkheden. Een halterstang is echter idealer om je lichaam makkelijker te belasten, zonder dat je er cardio van hoeft te maken - Homegym Krachtstation - Fitness Shop Sport En Fitness.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer - Garantie Op Resultaat!

Published Mar 15, 23
6 min read

Nutrifoodz Gold Gebruiksaanwijzing

Published Feb 19, 23
7 min read