Next Level Personal Training

Gepubliceerd sep. 24, 22
6 min read

Personal Trainer – Haal Het Maximale Uit Je Training

Dus heb jij iemand nodig die je over de streep helpt om gemotiveerd te gaan sporten? Dan sta ik graag voor jou klaar. Als je benieuwd bent of ik je kan helpen het verschil te maken, dan stel ik voor om gewoon eens samen te gaan trainen. Bevalt dit? Dan gaan we zo snel mogelijk beginnen met jouw persoonlijke trainingsschema.

Hopelijk tot snel! Voor het maken van een sportafspraak en korte intake kun je mij bellen of appen op telefoonnummer (+31) 6 41 1292 15 of mailen naar .

Personal Trainer. Sporten Op Maat

Met de juiste begeleiding helpen wij jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Je start daarom met een vrijblijvend consult en proefles. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld, waarin we onder andere de trainingsfrequentie bespreken. Hierin is maatwerk van belang omdat het wel in je dagelijkse leven moet passen (Waarom sporten met een personal trainer?).

Gezond eten en voldoende slaap zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij je een totaalpakket. Je krijgt work-outs op maat en voedings- en lifestyle adviezen die passen bij jouw doelen. Ook voeren wij periodiek een meting uit zodat jij weet of je op de goede weg bent. Kom in actie en laat ons je helpen om van je gezondheid weer een prioriteit te maken! .

Personal Training - Fit Met Onze Hulp

Personal training is één van onze diensten die helemaal op jou wordt afgestemd. Als je het moeilijk vindt om in je eentje weer fit te worden dan kan de training van onze personal trainer Lilian Tillema een goede steun in de rug zijn. Of het nu gaat om algemene fitheid, het doortrainen na fysiotherapeutische behandeling of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit, de personal trainer maakt samen met jou een plan van aanpak en een individueel trainingsprogramma.

Het inschatten van jouw belastbaarheid gebeurt elke training opnieuw en de oefeningen worden hierop aangepast (Heb ik een Personal Trainer nodig en waar moet ik op letten?). Vooral de controle op de goede technische uitvoering van de oefeningen is een belangrijk onderdeel binnen de personal training. De personal trainingen vinden alleen plaats op hoofdlocatie Papendal en op afspraak. Je kunt individueel of met twee personen gaan trainen.

Personal Trainer - Fitness Nederland

Van jong tot oud Mensen die meer willen gaan bewegen, maar weinig sportervaring hebben Mensen die na een fysiotherapeutisch traject willen doortrainen of bewegen Mensen met lichte blessures of beperkingen (rugklachten, nekklachten, knieklachten, etc.) Misschien wil jij jouw belastbaarheid voor de dagelijkse bezigheden vergroten of de draad om te sporten weer oppakken, maar je weet niet goed hoe of waar te beginnen? Of je hebt lichte blessures/beperkingen, bijvoorbeeld door artrose of lage rugpijn, en je wilt onder begeleiding een specifiek trainingsprogramma doen? Dan is een afspraak met onze personal trainer wellicht een goede start.

Indien wenselijk volgt er overleg tussen de personal trainer en de fysiotherapeut over jouw bijzonderheden in het trainingsprogramma (Personal trainer. Sporten op maat). Daarnaast kan de personal trainer nieuwe trainingsonderdelen toevoegen aan het programma, afhankelijk van jouw doelen. Op de pagina zie je een overzicht van de kosten van personal training. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur voor het aantal afgenomen personal trainingen.

Sporten Met Personal Trainer - Personal Training

Sommige zorgverzekeraars vergoeden personal training deels of volledig. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Als je een vergoeding krijgt, kun je de factuur indienen bij je zorgverzekeraar.

Een vitaal lichaam is onmisbaar in een druk leven. Wanneer carrière en sociale verplichtingen gecombineerd dienen te worden met een fitte, gezonde leefstijl lopen veel mensen vast. In het Vital programma helpen wij je om deze balans terug te vinden... Speciaal voor ondernemers en managers Zakelijk aftrekbaar Trainen wanneer het jou uitkomt .

Sporten Met Personal Trainer - Personal Training

Onthoud dat Rome niet in één dag is gebouwd en ga voor kleinere stapjes. De belangrijkste regel die je moet volgen is dat een doel haalbaar moet zijn. Wanneer je een onmogelijk trainingsdoel hebt gesteld, zul je je al snel ontmoedigd voelen en het trainen opgeven. Maar maak het jezelf niet té gemakkelijk.

Met behulp van fitness die op dit doel is gericht, bereid je je lichaam voor op de verhoogde inspanning die nodig is om uiteindelijk meer veeleisende doelen te bereiken. Tegelijkertijd verklein je hiermee de kans op blessures (Personal training: de 7 belangrijkste voordelen op een rijtje). Een dergelijke algemene ontwikkelingstraining zou ongeveer 6 weken moeten duren.

Samen Met Een Personal Trainer Werken

Personal Trainer - Fitness NederlandWaarom Zou Je Sporten Met Een Personal Trainer?
Personal Trainer - Fitness Nederland4 Redenen Om Te Sporten Met Personal Training!

Onze nummer 1 prioriteit is om jou naar je doelstelling te brengen en daar te houden. Hier doen we dan ook alles voor om dit voor elkaar te krijgen zodat jij je weer fijn kan voelen in je eigen lichaam. Wat je van ons kan verwachten:✔ Fitter gevoel en meer energie overdag✔ Een goede balans tussen je voeding, training en sociale leven✔ Op termijn klacht- en pijnvrij worden en blijven✔ Intensieve begeleiding✔ Flexibele tijden✔ Een werkende formule die op maat wordt afgestemd✔ Een gemotiveerd team van Personal Trainers Ben jij benieuwd wat onze Personal Trainers voor jou kunnen betekenen en hoe we jou verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek! .

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer? Wil jij fitter, sterker en sneller worden? Wil je gaan trainen voor een groot evenement, zoals een sportwedstrijd of obstakel run? Of ben je herstellende van een blessure en wil je op een verantwoorde manier weer in beweging komen? Wil je weer gaan sporten na je zwangerschap? Wat jouw reden ook is, bij Gezond Gouds staan we voor je klaar om jou persoonlijk te begeleiden naar jouw sport- of fitnessdoel.

Personal Trainer Sportschool - Kundige Begeleiding

Je bent die extra kilo’s en dat slome, futloze gevoel zat. Jíj gaat veranderen! Je plukt een trainingsschema van het internet, plakt het op je koelkast en neemt je voor dat je het dit keer écht vol gaat houden. En ja hoor, de eerste paar keren gaat het goed. Je doet vol enthousiasme (oké, misschien eerder met wat gezonde tegenzin) je rondjes langs de apparaten in de sportschool of rent je rondje door het park.

En pffft, steeds datzelfde rondje ben je nu ook wel een keer zat. Voor je het weet, ben je weer . Op de bank. Het trainingsschema belandt bij het oud papier. Argh, weer niet gelukt! Personal training in de buitenlucht, Altijd frisse lucht en groene natuur om je heen100% aandacht voor jou, Geen suffe apparaten, maar afwisselende trainingen met je eigen lichaamsgewicht en losse materialen, Ervaren en betrokken trainers die support bieden waar het nodig is, Iedere week een meting, waardoor je inzicht krijgt in je progressie, Voedingsadvies op maat, omdat voeding en training hand in hand gaan voor een goede gezondheid Bij Gezond Gouds kun je rekenen op persoonlijke begeleiding met aandacht.

Fitnessbegeleiding Van Personal Trainers En Fysio's

Buiten sporten is heerlijk en verveelt nooit. De natuur zorgt altijd voor een wisselende omgeving. Trainen in de frisse lucht zorgt voor een extra boost in je energie. Tijdens de training maken we gebruik van losse materialen en van onze omgeving zoals bankjes, speeltuintjes en trappen. Daarnaast train je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht - Personal trainer & voedingscoach.Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw doelen (7 fitness tips voor beginners). We kijken of er een klik is tussen ons: een goede band met je personal trainer is het allerbelangrijkste. Is er een match? Dan gaan we aan de slag! Het sporten bouwen we concreet, stap voor stap op.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer - Garantie Op Resultaat!

Published Mar 15, 23
6 min read

Nutrifoodz Gold Gebruiksaanwijzing

Published Feb 19, 23
7 min read